Gå til hovedindhold

3 gode råd til at passe på dit hjem

Læs mere om de 3 gode råd her.

Indhold

    1. Undgå UHA: Rigtig mange indbrud foregår ved U-Hindret Adgang – det vil sige, at tyven er kommet ind ad en dør, der ikke er låst, et vindue, der stod åbent eller har fundet en nøgle under måtten, i en gummistøvle eller lignende. Lås din dør, også selvom du er væk i kort tid og luk vinduer og terrassedøre, hvis du går i vaskekælderen eller over til naboen. Hvis du har brug for at lægge en ekstranøgle ude, så skaf en nøgleboks.

    2. Opdatér dine windows: 66 % af alle indbrud sker gennem vinduer. Tyvene kommer typisk ind ved at bryde vinduet op eller ved at fjerne listerne fra vinduet og tage ruden ud. Sæt sikringsbeslag på dine vinduer og fug eller skru listerne fast.

    3. Sig dav til din nabo!: Hils på dem, du møder på vejen eller i din trappeopgang. Også hvis du ikke kender dem. Godt naboskab og opmærksomhed øger tyvens risiko for at blive opdaget. Det gør nabolaget mindre attraktivt for tyven og mere trygt for dig. Du kan også tilmelde dig i Nabohjælps app og give besked til andre i området, hvis du har haft indbrud.

    Sidst opdateret: 22. november 2023