Gå til hovedindhold

Skab trygge rammer i nattelivet

Tryghed skaber en god ramme for, at du får en glad aften i byen. Byens Natteliv er et restauratørnetværk, der arbejder på at sikre et trygt natteliv i Aarhus.

 • Læs op

Indhold

  Restauratørnetværket bliver brugt til at vende store og små udfordringer i nattelivet og hjælper med at sikre en fælles indsats for et trygt og sikkert natteliv i Aarhus.

  Netværket består af ca. 40 restauratører, Østjyllands Politi og Aarhus Kommune, og det har eksisteret siden 2008.

  Hvis du er restauratør i Aarhus og vil være en del af restauratørnetværket - eller hvis du gerne vil høre mere, så kontakt os på mail: trygiaarhus@aarhus.dk

  Et trygt natteliv har stor betydning for især de mange unge i Aarhus. Derfor arbejder Restauratørnetværket, som er et samarbejde mellem Byens natteliv, Østjyllands Politi og Aarhus Kommune, fortsat for at styrke trygheden i det aarhusianske natteliv. Restauratørnetværket har eksisteret siden 2008. Som særlige fokusområder arbejdes der i øjeblikket med uddannelse af medarbejdere i nattelivet og med en indsats imod stoffer i nattelivet.

  Restauratørnetværket mødes ca. 4 gange årligt.

  Netværket gennemfører forskellige initiativer og indsatser, der matcher de aktuelle behov i nattelivet. Der bliver for eksempel arbejdet med:

  • Ansvarlig udskænkning
  • Nej til stoffer
  • Begrænsning af mindreårige i nattelivet
  • Gode fysiske rammer i nattelivet
  • Kurser for ansatte i nattelivet

  Her kan du finde materiale til hjælp om stoffer.

  Nyttige links

  Gå til Netstof.dk (link til rådgivning om alkohol, hash og andre stoffer)

  Sidst opdateret: 22. november 2023