Læs mere om den aktuelle corona-situation på Aarhus Kommunes hjemmeside og bliv klogere på, hvordan kommunens institutioner, service og tilbudsydelser er påvirket, samt hvordan du som borger eller virksomhedsejer skal forholde dig til situationen. 

Du kan også blive klogere på den aktuelle corona-situation i Danmark via Sundhedsstyrelsens hjemmeside, eller du kan finde gode råd og vejledning via www.corona-smitte.dk, som er de danske myndigheders fælles platform for information om corona til befolkningen. 

 

Rigspolitiet råder til forsigtighed med, hvad du deler af information på internettet under corona-krisen.

Coronavirus/covid-19 er på dagsordenen i hele verden, og vi ved, at mange af jer følger meget med i, hvordan krisen udvikler sig. En række private apps, hjemmesider og forskellige grupper på Facebook opfordrer folk til at dele helbredsoplysninger eller viden om sygdommens udbredelse for at belyse, hvor mange borgere, der er smittet.

Vi fraråder, at du downloader, tilmelder dig private initiativer eller på anden måde deler oplysninger om dit helbred, hvis ikke sundhedsmyndighederne er officiel afsender. For det første kan du ikke være sikker på, at dine personlige oplysninger er i gode hænder og ikke bliver anvendt til andre formål. For det andet fordi myndighederne som udgangspunkt ikke kan bruge informationerne, da de ikke er indsamlet på en lovlig eller videnskabelig korrekt måde.

Vær forsigtig og opmærksom, når du deler informationer på nettet.

- Rigspolitiet d. 31. marts 2020